Πρότυπο Αθλητή ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΕΤΖΕΠΗΣ

Ήταν περίπου 2012 όταν ασχολήθηκα με το μαζικό αθλητισμό και ως επί το πλείστων με το τρέξιμο. Στα πλαίσια της ενασχόλησης αυτής γνώρισα πληθώρα ανθρώπων σε γυμναστήρια , στα γήπεδα σε προπονήσεις , σε αγώνες που συμμετείχα στην Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα.

Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη γνωριμία μου με έναν αθλητή, οποίος υπήρξε πρότυπο αλλά και στήριγμα για μένα το  ΣΤΕΛΙΟ ΡΕΤΖΕΠΗ. 
Οι συμβουλές που μου έδινε  πριν από κάθε αγώνα  τόσο σε τεχνικές λεπτομέρειες όσο και η  ψυχική ενθάρρυνση  ήταν πολύ σημαντικές για μένα. Είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που με ενθάρρυναν στις δυσκολίες ώστε να συνεχίσω να διατηρώ καλό επίπεδο στο τρέξιμό αλλά και να φτάσω να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα , να φτάσω το στόχο μου. 
Είναι ένας Αθλητής που παρόλο ότι είναι πολύ γρήγορος με πολύ καλό τέμπο  και ταχύτητα , στηρίζει όλους τους συναθλητές του  νέους και παλαιότερους , χωρίς να κάνει διακρίσεις και  τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν με επιμονή τον αγώνα τους . 
Σήμερα σας γράφω για να τιμήσω αυτόν το Φίλο  να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ  για τη βοήθεια του και τη συμπαράσταση , καθώς και τα μυστικά που μοιράστηκε μαζί μου για το τρέξιμο! 
 Η πορεία του  στο τρέξιμο ξεκίνησε το  2009 ήταν περίπου 50 χρονών  , τρέχει  περίπου 12-13 χρόνια ενώ  προηγουμένως είχε ασχοληθεί με το body-building. Τη  περίοδο αυτή  οι προπονήσεις του είναι 4-5 φορές την εβδομάδα με διάρκεια 1-2 ώρες τη κάθε φορά. Συνήθως τρέχει Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο και σε αυτούς τους αγώνες έχει κατακτήσει πολλές φορές τη Πρώτη  Θέση  έχει στη κατοχή του πληθώρα Μεταλλίων και Κυπέλων. Κάθε χρόνο βάζει νέους στόχους. Η ενασχόληση του με το Στίβο πρωταρχικά τον ευχαριστεί αλλά ταυτόχρονα του παρέχει  σωματική και ψυχική υγεία . 
Μας συμβουλεύει  να βάλουμε τα αθλητικά μας και να αρχίσουμε το τρέξιμο!
Στέλιο σε ευχαριστώ !


Με τιμή
Χριστοδουλής Νικόλαος 
Π.Ρ. 10.000 ΜΕΤΡΑ
Ε.Ρ.  5.000 ΜΕΤΡΑ
Ε.Ρ.  1.500 ΜΕΤΡΑ
ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΜΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Τ44

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οταν υπαρχει ορεξη εργατικοτητα και υπομονη γινονται και αυτα....ενα μεγαλο RESPECT σε αυτους που το εμπνευστηκανε και το ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΑΝΕ...

Σάρωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ ο αθλητής από τον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής Γιώργος Παυλούδης

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Mάρκους Ρεμ θέλει να ξεπεράσει τον Τεντόγλου