ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN 1-9-2024 Σαν τη Χαλκιδική Δεν Τρέχει !!

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2024  –  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Οξύθεμις, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής, τον Σύλλογο Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, τον Εθελοντικό Όμιλο Γυναικών Κ.Α. Πολυγύρου, τον Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου, τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Πολυγύρου, τη Νίκη Πολυγύρου, τον Σύλλογο Κρητών Πολυγύρου, τον Σύλλογο Ηπειρωτών Πολυγύρου, το Φιλοζωικό Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σωματείο Πολυγύρου, την Εθελοντική Ομάδα Απινιδωτών, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Παύλου Μελά, το Γυμνάσιο Πολυγύρου και άλλους τοπικούς φορείς του Δήμου Πολυγύρου, διοργανώνουν τον 8ο Αγώνα ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2024, με σκοπό την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου. Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Δήμου Πολυγύρου, με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Κοινότητας Πολυγύρου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής.

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 3 Αγώνες:

1. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5 χλμ, τρέξιμο ή δυναμικό περπάτημα.

2. Αγώνα Βουνού – Πόλης RUN 14,6 χλμ.

3. Παιδικός Αγώνας 8-12 ετών 1000 μ.

Όλοι οι συμμετέχοντες καθώς και οι κηδεμόνες των ανηλίκων θα πρέπει να αποδεχτούν και να συμφωνήσουν  με τους παρακάτω όρους:

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1-9-2024

ΕΚΚΙΝΗΣΗ / ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η Εκκίνηση και ο Τερματισμός και για τους 3 Αγώνες θα γίνει στην Πλατεία Ηρώων στον Πολύγυρο.

Η εκκίνηση για τα 5 χλμ θα δοθεί στις 09:00 το πρωί.

Η εκκίνηση για τα 14,6 χλμ θα δοθεί 15 λεπτά αργότερα, δηλαδή στις 09:15 π.μ. 

Η εκκίνηση για τον Παιδικό Αγώνα θα γίνει στις 11.30 μ.μ.

 

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ 

Για τον Αγώνα των 5 km το χρονικό όριο τερματισμού είναι 1 ώρα.  Για τον Αγώνα των 14,6 km το χρονικό όριο τερματισμού είναι 2 ώρες και 10 λεπτά.  Μετά το τέλος των χρονικών ορίων, οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάλυψη από τη διοργάνωση και συνεχίζουν με δική τους ευθύνη, από το πεζοδρόμιο ή στην άκρη του δρόμου. Εάν τυχόν υπάρχει καθυστέρηση στην εκκίνηση, τα χρονικά όρια τερματισμού ισχύουν ως άνω.

ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Στον Αγώνα των 14,6 χλμ μπορούν να πάρουν μέρος άτομα από 15 χρονών και άνω.  Για τους ανήλικους συμμετέχοντες στα 14,6 χλμ, ηλικίας 15-18, απαιτείται συναίνεση του κηδεμόνα, συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση, όπου αναλαμβάνει  την ευθύνη για την συμμετοχή και την καλή κατάσταση της υγείας των ανηλίκων.

Στον αγώνα 5 χλμ μπορούν να λάβουν μέρος άτομα από 13 χρονών και άνω. Για τους ανήλικους συμμετέχοντες στα 5 χλμ, ηλικίας 13-18, απαιτείται συναίνεση του κηδεμόνα, συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση, όπου αναλαμβάνει την ευθύνη για την συμμετοχή και την καλή κατάσταση της υγείας των ανηλίκων.

Στον Παιδικό Αγώνα 1000μ μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας 8-12 ετών, δηλαδή γεννημένοι το 2012, 2013, 2014, 2015, 2016. Απαιτείται συναίνεση του κηδεμόνα, συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση, όπου αναλαμβάνει την ευθύνη για την συμμετοχή και την καλή κατάσταση της υγείας των παιδιών.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Εάν δεν κατατεθεί η Αίτηση Εγγραφής, η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη.

Οι εγγραφές και για τους 3 Αγώνες θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά.

Ειδικά για για τον Παιδικό Αγώνα 1000μ, οι εγγραφές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν και με χειρόγραφη αίτηση συμμετοχής, το Σάββατο 31-8-2024, στην Πλατεία Ηρώων, στον Πολύγυρο, κατά τις ώρες 7-9 μμ. Ελάχιστες εγγραφές με χειρόγραφες αιτήσεις συμμετοχής για τον Παιδικό Αγώνα, θα πραγματοποιηθούν επίσης και τη μέρα του αγώνα στη Γραμματεία, με λήξη εγγραφών 1 ώρα πριν τον Αγώνα.

Για τους Αγώνες των 5km και 14,6km, η Αίτηση Εγγραφής – Συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της Ειδικής Φόρμας – Αίτησης Εγγραφής, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.polygyrosrun.gr .  Στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να αναγράφονται όλα τα στοιχεία που απαιτούνται και μετά την επιβεβαίωση να στέλνονται πατώντας στο τέλος το κουμπί Finish.

Για τους αγώνες των 5 και 14,6 km, σε περίπτωση ομαδικών εγγραφών (10 ατόμων και άνω ανεξαρτήτως αγώνα) Συλλόγων, Σωματείων, Ομάδων, Επιχειρήσεων, Οργανισμών, Γυμναστηρίων, Φίλων κλπ, ο «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής», θα πρέπει να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα και να την αποστείλει στο email του Συλλόγου: polygyrosrun@gmail.com

Ο Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής αναλαμβάνει την ευθύνη για τους Συμμετέχοντες τους οποίους εγγράφει, σε ότι αναφορά την καλή κατάσταση της υγείας τους και ότι Συμφωνούν με τους Όρους διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Ηλεκτρονικές Εγγραφές θα γίνονται το αργότερο μέχρι τις 27-8-2024 στις 20.00. Μετά από αυτήν την ημερομηνία και ώρα, κλείνουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οταν υπαρχει ορεξη εργατικοτητα και υπομονη γινονται και αυτα....ενα μεγαλο RESPECT σε αυτους που το εμπνευστηκανε και το ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΑΝΕ...

Σάρωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ ο αθλητής από τον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής Γιώργος Παυλούδης

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Mάρκους Ρεμ θέλει να ξεπεράσει τον Τεντόγλου